Gyermekeink egy egész életen át gondoskodnak arról, hogy folyamatos képzésben legyen részünk, úgy mint, logisztika, egészségügy, pszichológia, általános oktatás és neveléstan. Az évek alatt összegyűjtött tapasztalatok mellett újdonságokat, gyermekneveléssel kapcsolatos ötleteket, meséket, játékokat találsz itt.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

18690 20130330 152504

Kreatív anyukák, az apró gyerekkezek segítségével sok szép húsvétváró ajándékot, és díszt készíthetnek. Ne késlekedjünk hát, mert, a napok egyre fogyatkoznak, és hamarosan becsöngetnek a locsolók! Finom csokik mellé, dukál egy-két ügyes díszecske is!

Mi kell hozzá?

  • Jókedv
  • Ragasztó
  • Színes papír
  • Tojástartó
  • Maradék fonalak
  • Kerek papírtányér
  • Színes papírpohár, felragasztható szemek

 

 

Egy nyuszi, vagy egy csibe nem csak díszként szolgálhat, ügyes kislányok némi apró csokitojást is rejthetnek a pohárka fenekére! A locsolásért jár a jutalom!

DIY Chick And Bunny Treat Holders

 

 

Régi jó trükk, ez a papírdísz, amit sok tojásalakúra vágott, majd félbehajtott papír összeragasztásából nyerhetünk. A színvilágnak csak a fantázia szabhat határt. Sok ablak és ajtó és csinosodhat, ha gondos kis kezek jó sokat gyártanak belőle!

DIY Hanging Paper Eggs

 

Imádom ezt a dundi kiscsibét! Egy fonalgombóc mindjárt életre kel, ha szemeket, vagy szemüveget kap! Egy hajlított hobbidrótra néhány virággal felspékelve, igazi kis ablakdísz válhat belőle!

DIY Swinging Easter Chick

 

Tojástartókból annyi mindent lehet gyártani, hogy azt felsorolni is képtelenség. Íme egy újabb verzió, egy kis csoda-csomag, ami fincsi cukorkákat rejt a rímes verset szavaló locsolóknak!

Easter Egg Carton Chicks

 

 

Easter Egg Yarn Art

Yarn Egg Easter Craft

A LEGKISSEBBEKNEK:

Fonallal egy igen nagy tojást is kidíszíthetünk, a piciknek ez remek feladat, válogathatnak, ügyeskedhetnek, s miközben egymás mellé illesztgetik a szálakat, finmotorikus mozgásuk is fejlődik! S a végeredmény még ajándékba is adható, akár nagyinak! Ha jól megy a pom-pom gyártás, az is kerülhet rá, de el is hagyható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a bárányk jól meghízott! De legalább jó móka megtölteni a hasát a vattagombócokkal! Nagyon ötletes, és szerintem kicsit szinezhető is! Miért legyen minden a szokványos, piros bárány nincs???

Lamb Crafts

 

Csibe-Csaba csupa kóc!!! Olyan vicces, és elkészíteni is rém egyszerű, hisz csak össze kell kócolni! :-)

The Wonders Of Easter Grass

 

Forrás:http://cutediyprojects.com