Ujjé, irány a ligetbe! Aktuális programajánló kisgyermekes családok, és kirándulni vágyók részére.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Gyereknap 4

Lassacskán véget ér a május és kezdődik a június. Elkezdődnek a ballagási készülődések, a tanítás egyre lazább lesz, többet lehet kirándulni, egyre közelebb lesz a vakáció, stb. De ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis májusban még van egy nagyon fontos ünnep, a Gyereknap. Ilyenkor rengeteg kisgyerek és fiatal várja izgatottan, hogy vajon mivel lepik meg őket a szülők. Általában a gyerekek inkább a kézzelfogható ajándéknak, például egy könyvnek, egy táskának vagy egy biciklinek örülnek jobban, nem pedig egy utazásnak vagy egy közös családi kirándulásnak, ami utána már csak egy élmény marad. Azonban ez a cikk igazán azokhoz szólna, akik kirándulni szeretnének. Ugyanis most egy pár ilyen lehetőséget szeretnék itt megosztani veletek.

Például remek hangulatot és szórakozást nyújt a Tarzan Park Újpesten.

Cím: 1046 Budapest, Tábor utca 26-28.

Nyitva tartás: 900 - 1800

Jegyárak:

-      Gyerek          2200 Ft

-      Felnőtt          1200 Ft

Gyerek nap alkalmából azonban 50% kedvezmény vonatkozik minden gyerek belépő árára.

Részletek: www.tarzanpark.hu

 

Gyereknap 2

 

Azonban a kíváncsiabbaknak inkább az Agórát ajánlom Debrecenben.

Itt a gyerekek megnézhetnek egy planetáriumot, távcsővel megnézhetik a napot, kis kütyüket építhetnek, amik világítanak, sípolnak és még sok más érdekességgel találkozhatnak.

Részletek: www.agoradebrecen.hu

 

Gyereknap 3

 

Ám nem csak ez a két program van, ami nagyon jó. Rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget lehet még találni az interneten.